Κίνα σκηνές γαμήλιου γεγονότος κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Austin Lin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18820845576

WhatsApp : +8618820845576

Free call
SUPER TENT

ΕΞΟΧΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΚΗΝΩΝ

Δημιουργήστε ένα όμορφο διάστημα και αφήστε τις αξέχαστες μνήμες

  • SUPER TENT
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες: ΕΞΟΧΗ ΣΚΗΝΗ Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: 10000000-15000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2007
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Το εργοστάσιό μας έχει δοκιμάσει τον κατασκευαστή και τον εξαγωγέα των υπαίθριων, προϊόντων ελεύθερου χρόνου και στρατοπέδευσης. Με περισσότερο από την εμπειρία δέκα ετών σε αυτήν την βιομηχανία, έχουμε εξαγάγει ήδη υψηλό μας - ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες στη δυτικές Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία. Ενισχύοντας μια μεγάλης κλίμακας ικανότητα παραγωγής, ειδικευόμαστε στο σχέδιο και την ανάπτυξη των φορητών καταφυγίων DIY. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν αυτήν την περίοδο τη σκηνή κομμάτων, τη σκηνή σκηνών, τη σκηνή, τη σκηνή προσφύγων, τη στρατιωτική σκηνή, το θερμοκήπιο, carport και το φορητό θόλο. Αυτά τα στοιχεία είναι διαθέσιμα στα διάφορα μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων 3 X 3m, 3 X 4m, 3 X 6m, 3 X 9m, 4 X 4m, 4 X 6m, 4 X 8m, 4 Χ 10m, 6 X 6m, 6 X 8m, 6 X 12m, 7 X 15m, 9 X 18m και 10 X 20m. Προκειμένου να ικανοποιήσει η απαίτηση του συνεχώς αναπτυσσόμενου πελάτη, τα τελευταία χρόνια, έχουμε επεκτείνει τις εγκαταστάσεις εργαστηρίων μας, οι οποίες καλύπτουν τώρα έναν τομέα 15.000 τετραγωνικών μέτρων. Με τις σύγχρονους εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, όλες οι κύριες διαδικασίες κατασκευής, όπως η συγκόλληση σωλήνων, η κοπή και η μεταχείρηση, ο γαλβανισμός, σκόνη-που ντύνει, jointer κάνοντας, και tarp/το ράψιμο κάλυψης ολοκληρώνονται στο εσωτερικό. Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με για περισσότερες λεπτομέρειες. Ανυπομονούμε να καθιερώσουμε τις επιχειρησιακές σχέσεις με σας στο κοντινό μέλλον.

Ιστορία

Η ΣΚΗΝΉ SUPBR, είναι 19 έμπειρη έτη επιχείρηση στο σχέδιο, την κατασκευή και τις πωλήσεις δομών συν την πλήρης-υπηρεσία με όλα τα σχετικά εξαρτήματα. Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλό - ποιοτικοί εξοπλισμός και υλικά για όλους την παραγωγή και τους πελάτες της, και έχουμε ένα έξοχο πρόγραμμα συντήρησης και μια μεγάλη ομάδα υποστήριξης για να κάνουμε το γεγονός σας μια επιτυχία. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλοι της επιχείρησης ή του γεγονότος σας, είστε εγγυημένοι το επαγγελματικές πεπειραμένες προσωπικό και την εμπειρία σε κάθε πτυχή από τη διαβούλευση, την αναφορά, το σχεδιασμό, την παραγωγή στην παράδοση και τις τελικές υπηρεσίες εγκαταστάσεων. Μπορούμε να παρέχουμε όλα τα είδη λειτουργικών δομών, επί παραγγελία επίσης.

Υπηρεσία

1. Αυστηρά QC η ομάδα παρέχει τα προϊόντα καλής ποιότητας
2. Ικανοποιητική Pre-sale υπηρεσία μετα-πώλησης
3. Απάντηση μέσα σε 24 ώρες
4. Προσφέρουμε τις τσάντες σύμφωνα με το σχέδιο ή τα δείγματα πελατών
5. OEM/ODM η διαταγή είναι θερμά ευπρόσδεκτη
6. Το διάφορο μέγεθος, χρώματα οφείλεται στην απαίτηση πελατών
7. Υψηλός - ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή

Η ομάδα μας

Έχουμε δοκιμάσει την τεχνική ομάδα που πάντα αυστηρά ελέγχουν την ποιότητα των προϊόντων, εστιάζουν στην εμπειρία χρηστών κάθε προϊόντος, εξασφαλίζουν ποιότητα των προϊόντων. Εν τω μεταξύ, η ομάδα Ε&Α μας έχει ανησυχήσει πάντα για τη συνεχή μεταρρύθμιση της τεχνολογίας παραγωγής και της μεταβαλλόμενης ζήτησης στην αγορά, έτσι ώστε πρόοδος με τη The Times και καινοτομεί οι έννοιες σχεδίου τους.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας