Κίνα σκηνές γαμήλιου γεγονότος κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Austin Lin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18820845576

WhatsApp : +8618820845576

Free call
SUPER TENT

ΕΞΟΧΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΚΗΝΩΝ

Δημιουργήστε ένα όμορφο διάστημα και αφήστε τις αξέχαστες μνήμες

  • SUPER TENT
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες: ΕΞΟΧΗ ΣΚΗΝΗ Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: 10000000-15000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2007
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Το εργοστάσιό μας έχει δοκιμάσει τον κατασκευαστή και τον εξαγωγέα των υπαίθριων, προϊόντων ελεύθερου χρόνου και στρατοπέδευσης. Με περισσότερο από την εμπειρία δέκα ετών σε αυτήν την βιομηχανία, έχουμε εξαγάγει ήδη υψηλό μας - ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες στη δυτικές Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία. Ενισχύοντας μια μεγάλης κλίμακας ικανότητα παραγωγής, ειδικευόμαστε στο σχέδιο και την ανάπτυξη των φορητών καταφυγίων DIY. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν αυτήν την περίοδο τη σκηνή κομμάτων, τη σκηνή σκηνών, τη σκηνή, τη σκηνή προσφύγων, τη στρατιωτική σκηνή, το θερμοκήπιο, carport και το φορητό θόλο.

 

Κίνα SUPER TENT Εταιρικό Προφίλ 0

Αυτά τα στοιχεία είναι διαθέσιμα στα διάφορα μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων 3 X 3m, 3 X 4m, 3 X 6m, 3 X 9m, 4 X 4m, 4 X 6m, 4 X 8m, 4 Χ 10m, 6 X 6m, 6 X 8m, 6 X 12m, 7 X 15m, 9 X 18m και 10 X 20m. Προκειμένου να ικανοποιήσει η απαίτηση του συνεχώς αναπτυσσόμενου πελάτη, τα τελευταία χρόνια, έχουμε επεκτείνει τις εγκαταστάσεις εργαστηρίων μας, οι οποίες καλύπτουν τώρα έναν τομέα 15.000 τετραγωνικών μέτρων. Με τις σύγχρονους εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, όλες οι κύριες διαδικασίες κατασκευής, όπως η συγκόλληση σωλήνων, η κοπή και η μεταχείρηση, ο γαλβανισμός, σκόνη-που ντύνει, jointer κάνοντας, και tarp/το ράψιμο κάλυψης ολοκληρώνονται στο εσωτερικό. Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με για περισσότερες λεπτομέρειες. Ανυπομονούμε να καθιερώσουμε τις επιχειρησιακές σχέσεις με σας στο κοντινό μέλλον.

 

Κίνα SUPER TENT Εταιρικό Προφίλ 1

 

Συχνά ερωτήσεις

 

Q: Μπορείτε να τυπώσετε τα λογότυπά μας στη σκηνή;
Α: Yes.Customized τα λογότυπα μπορούν να είναι τυπωμένη ύλη στο ύφασμα σκηνών σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

 

Q: Είναι εκείνο το εργοστάσιο τιμή;
Α: Τα Yes.We σας βεβαιώνουν όλες οι τιμές είναι βασισμένα στο εργοστάσιο.

Q: Η σκηνή σας είναι σε θέση να εγκαταστήσει επανειλημμένα;
Α: Οι σκηνές μας μπορούν να συγκεντρωθούν και να αποσυναρμολογηθούν και επανειλημμένα με το μικρό μέγεθος μεταφορών.

Q: Ποιος είναι ο κύκλος ζωής της σκηνής; Είναι η σκηνή σας ισχυρή και ο αρκετά σταύλος;

Α: Η δομή αργιλίου σκηνών μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από 30 έτη, το ύφασμα είναι περίπου 8-10 έτη υπό τον κανονικό όρο.

Η δομή κατασκευάζεται με τον υψηλό αντίκτυπο εξώθησε το αργίλιο, έτσι είναι ασφαλές και αρκετά ισχυρό να αντισταθεί στο μεγάλο αέρα.

 

Q: Ποια σκηνή μεγέθους είναι απαραίτητη για το ειδικό γεγονός σας;
Α: Ένα πρόσωπο πρέπει πρώτα να καθορίσει τη χρήση σκηνών. Εάν μια σκηνή χρησιμοποιείται για να δειπνήσει λόγους και οι στρογγυλές τράπεζες χρησιμοποιούνται επιτρέψτε 10-12 τετραγωνικά πόδια ανά άτομο. Εάν οι πίνακες ύφους συμποσίου χρησιμοποιούνται επιτρέψτε 8-10 τετραγωνικά πόδια ανά άτομο. Εάν ο σκοπός είναι για την υπηρεσία κοκτέιλ επιτρέψτε πέντε έως έξι τετραγωνικά πόδια ανά άτομο. Μας ελάτε σε επαφή με για όλες τις συγκεκριμένες ερωτήσεις σας και περισσότερες πληροφορίες για τους τύπους σκηνών.

Q: Το προϊόν σκηνών σας έχει πιστοποιηθεί;
Α: Yes.Our το προϊόν σκηνών έχει περάσει τις δοκιμές εφαρμοσμένης μηχανικής και έχει κερδίσει τα δομικά πιστοποιητικά εφαρμοσμένης μηχανικής της Αμερικής και της Αυστραλίας. Εκτός αυτού, το ύφασμα PVC που χρησιμοποιείται για τις καλύψεις και sidewalls στεγών έχει περάσει τις δοκιμές πυρκαγιάς και έχει κερδίσει τη φλόγα - πιστοποιητικά καθυστερούντω που εκδίδονται από την Αμερική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, και τη Μεγάλη Βρετανία.

Q: Είναι η σκηνή σας ισχυρή και ο αρκετά σταύλος; Πόσο περίπου η φόρτωση αέρα;
Α: Yes.The τα κύρια πλαίσια (όρθια ακτίνα υποστήριξης και στεγών) κατασκευάζονται με τον υψηλό αντίκτυπο εξώθησαν το αργίλιο (6061/T6) έτσι η δομή σκηνών μας είναι ασφαλής και ισχυρή και μπορεί να αντισταθεί κουρδίζει σε 102 km/hr.

Q: Πόσο καιρό είναι η εξουσιοδότηση περίοδος;
Α: Εγγύηση ένα έτος. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, θα επισκευάσουμε ή θα αντικαταστήσουμε το χαλασμένο μέρος αναλόγως λόγω οποιασδήποτε ζημίας λόγω του ποιοτικού προβλήματος.

Q: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;
Α: Ο χρόνος παράδοσης είναι μέσα σε 15-20days μετά από την κατάθεση λαμβανόμενη.

Q: Ποιος είναι ο όρος πληρωμής;
Α: Κανονικά, ο όρος πληρωμής είναι 30% TT πριν από την παραγωγή, 70% TT πριν από τη φόρτωση

Ιστορία

Η ΣΚΗΝΉ SUPBR, είναι 19 έμπειρη έτη επιχείρηση στο σχέδιο, την κατασκευή και τις πωλήσεις δομών συν την πλήρης-υπηρεσία με όλα τα σχετικά εξαρτήματα. Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλό - ποιοτικοί εξοπλισμός και υλικά για όλους την παραγωγή και τους πελάτες της, και έχουμε ένα έξοχο πρόγραμμα συντήρησης και μια μεγάλη ομάδα υποστήριξης για να κάνουμε το γεγονός σας μια επιτυχία. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλοι της επιχείρησης ή του γεγονότος σας, είστε εγγυημένοι το επαγγελματικές πεπειραμένες προσωπικό και την εμπειρία σε κάθε πτυχή από τη διαβούλευση, την αναφορά, το σχεδιασμό, την παραγωγή στην παράδοση και τις τελικές υπηρεσίες εγκαταστάσεων. Μπορούμε να παρέχουμε όλα τα είδη λειτουργικών δομών, επί παραγγελία επίσης.

Υπηρεσία

1. Αυστηρά QC η ομάδα παρέχει τα προϊόντα καλής ποιότητας
2. Ικανοποιητική Pre-sale υπηρεσία μετα-πώλησης
3. Απάντηση μέσα σε 24 ώρες
4. Προσφέρουμε τις τσάντες σύμφωνα με το σχέδιο ή τα δείγματα πελατών
5. OEM/ODM η διαταγή είναι θερμά ευπρόσδεκτη
6. Το διάφορο μέγεθος, χρώματα οφείλεται στην απαίτηση πελατών
7. Υψηλός - ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή

Η ομάδα μας

Έχουμε δοκιμάσει την τεχνική ομάδα που πάντα αυστηρά ελέγχουν την ποιότητα των προϊόντων, εστιάζουν στην εμπειρία χρηστών κάθε προϊόντος, εξασφαλίζουν ποιότητα των προϊόντων. Εν τω μεταξύ, η ομάδα Ε&Α μας έχει ανησυχήσει πάντα για τη συνεχή μεταρρύθμιση της τεχνολογίας παραγωγής και της μεταβαλλόμενης ζήτησης στην αγορά, έτσι ώστε πρόοδος με τη The Times και καινοτομεί οι έννοιες σχεδίου τους.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας