Κίνα σκηνές γαμήλιου γεγονότος κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Austin Lin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18820845576

WhatsApp : +8618820845576

Free call
Γραμμή Παραγωγής
  • Το εργοστάσιό μας
  • Γραμμή κατασκευής υφάσματος
  • Πρώτη ύλη αργιλίου
  • Μηχανή

Η θαυμάσια Co. σκηνών, ΕΠΕ είναι ένας από τους κύριους επαγγελματικούς κατασκευαστές σκηνών αργίλιο-PVC σε Foshan. Είμαστε μια νέα επιχείρηση που ιδρύεται στις αρχές του 2013 στην Κίνα. Με πάνω από την εμπειρία 16 ετών στη βιομηχανία σκηνών, την υψηλός-τεχνική & την καινοτόμο προσανατολισμένη προς το σχέδιο ιδέα, το επαγγελματικό προσωπικό της επιχείρησής μας έχει την πείρα για να εγγυηθεί ότι το σχέδιο, η κατασκευή, το ενοίκιο και οι πωλήσεις οργανώνονται καλά. Κατά συνέπεια, είμαστε πέρα από τη σύγκριση στη βιομηχανία.

 

Τα προϊόντα μας εξάγονται στις υπερπόντιες αγορές και έχουμε τα ανεξάρτητα δικαιώματα εισαγωγών και εξαγωγής. Η επιχείρησή μας βρίσκεται στην πόλη Foshan, μόνο περίπου 20 λεπτά από τον αερολιμένα Guangzhou με το αυτοκίνητο. Το εργαστήριό μας καλύπτει μια περιοχή περίπου 8,000sqm. Ο πιό προηγμένος εξοπλισμός κατασκευής, όπως CNC τις μηχανές και τις αυτόματες καυτός-ενώνοντας στενά μηχανές, μας βοηθά να αυξήσουμε την αποδοτικότητα εργασίας και να μειώσουμε το κόστος εργασίας βελτιώνοντας την ποιότητα των προϊόντων. Η γραμμή παραγωγής είναι στο ίδιο επίπεδο με τις κύριες επιχειρήσεις σκηνών στην Ευρώπη. Η μηνιαία ικανότητα παραγωγής μας είναι άνω των 50,000sqm. Πραγματοποιούμε ένα ακριβές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης σύμφωνα με τις απαιτήσεις ISO9001 που εξασφαλίζουν ότι η παραγωγή των ελαττωματικών προϊόντων ελαχιστοποιείται, ενώ η ικανοποίηση των πελατών μεγιστοποιείται.

 

Τα κύρια προϊόντα μας είναι μορφωματικές σκηνές έκτασης αργιλίου κινητές σαφείς με τις διαφορετικές μορφές & τις διακοσμήσεις από 3m σε 60m, υψηλές μέγιστες σκηνές παγοδών και gazebo, και τα εξαρτήματα όπως τους φωτισμούς, τα δάπεδα, τα A/$l*c, τους πίνακες, τις καρέκλες και άλλα έπιπλα που χρησιμοποιούνται εκτενώς μέσα των σκηνών. Οι σκηνές χρησιμοποιούνται ευρέως για τα γεγονότα, τις εκθέσεις & τις βιομηχανίες. Αποτελούνται από το κράμα αργιλίου 6061/T6 ως πλαίσιο και το ύφασμα είναι διπλό PVC-ντυμένο κλωστοϋφαντουργικό προϊόν πολυεστέρα και είναι αδιάβροχοι, φλόγα - καθυστερών και UV ανθεκτικός. Το φορτίο αέρα για τις μεγάλες σκηνές είναι περισσότερο από 100km/h. Η ασφάλεια και η διάρκεια ζωής των προϊόντων μας είναι επίσης ίσες με αυτά που γίνονται από τις κύριες επιχειρήσεις σκηνών στις ομάδες λειτουργίας Europe.Our έχουν την εμπειρία κάτω από τα μεγάλες γεγονότα & τις εκθέσεις:

1) Παιχνίδια της Ασίας το 2010

2) Παγκόσμια πανεπιστημιακά παιχνίδια 2011

3) Εκθέσεις καντονίου από το 2003 μέχρι το 2012

4) Νέο αυτοκίνητο της BMW που προωθεί το 2011

5) Φεστιβάλ μπύρας του Χάρμπιν από το 2000

6) Φεστιβάλ μπύρας του Τσίνγκταο από το 2008

7) Ο τύπος 1 στη Σιγκαπούρη 2012If εσείς ενδιαφέρεται για τα προϊόντα μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να επισκεφτεί τον ιστοχώρο μας ή να μας έρθει σε επαφή με για τις περισσότερες πληροφορίες και εικόνες.

 

Έχουμε μια ισχυρή ομάδα και εκτενείς ικανότητες κατασκευής και ακολουθούμε αυστηρά τα καλύτερα ποιοτικά συστήματα διαχείρισης και παράγουμε την καλύτερη σκηνή για τους πελάτες μας. Ανυπομονούμε να καθιερώσουμε τις μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές σχέσεις με σας στο κοντινό μέλλον.

 

OEM / ODM
Ε & Α
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας