Κίνα σκηνές γαμήλιου γεγονότος κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Austin Lin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18820845576

WhatsApp : +8618820845576

Free call

«Αναπτυσσόμενος το γραφείο για να συναντήσει την αλλαγή, συλλέγοντας τη δυνατότητα και εξουσιοδοτώντας το νέο», το μεγάλο άνοιγμα της θαυμάσιας σκηνής (Yunfu)

July 30, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για «Αναπτυσσόμενος το γραφείο για να συναντήσει την αλλαγή, συλλέγοντας τη δυνατότητα και εξουσιοδοτώντας το νέο», το μεγάλο άνοιγμα της θαυμάσιας σκηνής (Yunfu)

«Αναπτυσσόμενος το γραφείο για να συναντήσει την αλλαγή, συλλέγοντας τη δυνατότητα και εξουσιοδοτώντας το νέο», το μεγάλο άνοιγμα της θαυμάσιας σκηνής (Yunfu)

 

 

Στο πρωί της 17ης Ιουλίου, με τον ήχο των τυμπάνων και των ζωηρόχρωμων σημαιών που πετούν, τη «βάση Yunfu» θαυμάσιου άνοιξαν grandly στη κομητεία Xinxing, πόλη Yunfu. επιταχυνόμενη πρόοδος.

 

Οι ηγέτες όλων των κομμάτων παρέδωσαν τις ομιλίες το ένα μετά το άλλο, στέλνοντας βαθιά να ευλογήσουν για το άνοιγμα της βάσης Yunfu. Ο πρόεδρος Fangkun Zhen επέκτεινε ένα ζεστό καλωσόρισμα στους ηγέτες και τους φιλοξενουμένους, και εξέφρασε ειλικρινή χάρι στους συναδέλφους από όλες τις κοινωνικές τάξεις που υποστήριξαν το έργο. Εξέφρασε τη χαρά της καθιέρωσης της επιχείρησης σε Yunfu και της αποφασιστικότητας της επιχείρησης να διαδώσει τα φτερά του. Συγχρόνως, με την αναθεώρηση του ταξιδιού της προσπάθειας της επιχείρησης, ενθάρρυνε όλους τους υπαλλήλους για να μοιραστεί την αύξηση με την επιχείρηση και να συνεχίσει να γράφει έξοχα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για «Αναπτυσσόμενος το γραφείο για να συναντήσει την αλλαγή, συλλέγοντας τη δυνατότητα και εξουσιοδοτώντας το νέο», το μεγάλο άνοιγμα της θαυμάσιας σκηνής (Yunfu)  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για «Αναπτυσσόμενος το γραφείο για να συναντήσει την αλλαγή, συλλέγοντας τη δυνατότητα και εξουσιοδοτώντας το νέο», το μεγάλο άνοιγμα της θαυμάσιας σκηνής (Yunfu)  1

 

Οι λιοντάρι-ξυπνώντας αποδόσεις, οι τιμημένοι φιλοξενούμενοι, και τα εξαιρετικά πλούσια τοπικά χαρακτηριστικά των λιοντάρι-ξυπνώντας αποδόσεων έδωσαν τον εορτασμό έναν φλογερό εορτασμό. Συνοδευόμενη από την κορδέλλα-κοπή των φιλοξενουμένων, η τελετή έναρξης εισήγαγε το τελικό αποκορύφωμα, τα gongs και τα τύμπανα ήταν δυνατά και εμπαθή.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για «Αναπτυσσόμενος το γραφείο για να συναντήσει την αλλαγή, συλλέγοντας τη δυνατότητα και εξουσιοδοτώντας το νέο», το μεγάλο άνοιγμα της θαυμάσιας σκηνής (Yunfu)  2

 

Κατόπιν, όλοι οι φιλοξενούμενοι επισκέφτηκαν την πρόσφατα ολοκληρωμένη βάση παραγωγής για να δουν την ισχυρή τάση ικανότητας παραγωγής και ανάπτυξης της θαυμάσιας σκηνής.

Στο μέλλον, με τη ισχυρή υποστήριξη των σχετικών κυβερνητικών υπηρεσιών και όλων των κοινωνικών τάξεων, η θαυμάσια τεχνολογία θα βασιστεί στη τεχνολογική καινοτομία, τα προϊόντα βελτίωσης και τις υπηρεσίες, κατασκευή σκηνών μολύβδου, θα αγκαλιάσει τα όνειρα, θα προωθήσει σταθερά, θα προχωρήσει σταθερά, και θα δημιουργήσει τη λαμπρότητα πάλι!

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για «Αναπτυσσόμενος το γραφείο για να συναντήσει την αλλαγή, συλλέγοντας τη δυνατότητα και εξουσιοδοτώντας το νέο», το μεγάλο άνοιγμα της θαυμάσιας σκηνής (Yunfu)  3

 

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η θαυμάσια τεχνολογία είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που αφιερώνεται στο σχέδιο, την κατασκευή και τις πωλήσεις των σκηνών πλαισίων κραμάτων αργιλίου. Με περισσότερο από 20 έτη βαθιάς καλλιέργειας στη βιομηχανία, η επιχείρηση υποστηρίζεται από τις ισχυρές ικανότητες Ε&Α, και την αποθήκευση και τις διοικητικές μέριμνες καλύψεων περιεχομένου υπηρεσιών της, τις αθλητικές εκδηλώσεις, τους εορτασμούς έκθεσης, την άγρια πολυτέλεια ξενοδοχείων και άλλους τομείς, και τις καλύψεις πεδίου υπηρεσιών της περισσότερες από 120 χώρες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση έχει λάβει περισσότερα από 100 διπλώματα ευρεσιτεχνίας των διάφορων τύπων, περισσότερα από 30 τιμητικά προσόντα, και έχει αρχίσει και έχει συντάξει τους βιομηχανικά τυποποιημένους όπως «η σκηνή δομών πλαισίων».

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για «Αναπτυσσόμενος το γραφείο για να συναντήσει την αλλαγή, συλλέγοντας τη δυνατότητα και εξουσιοδοτώντας το νέο», το μεγάλο άνοιγμα της θαυμάσιας σκηνής (Yunfu)  4

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας