Κίνα σκηνές γαμήλιου γεγονότος κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Austin Lin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18820845576

WhatsApp : +8618820845576

Free call

Καλή έναρξη στην εργασία, όνειρο για να αρχίσει πάλι

February 10, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλή έναρξη στην εργασία, όνειρο για να αρχίσει πάλι

Η εορταστική ατμόσφαιρα του φεστιβάλ ανοίξεων δεν έχει διαλύσει, και το νέο ταξίδι ταχύ έχει αρχίσει! Ο ήχος firecrackers στέλνει το auspiciousness, και το ευνοϊκό όνειρο των αρχικών ενάρξεων κατασκευής!

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλή έναρξη στην εργασία, όνειρο για να αρχίσει πάλι  0

 

Πέστε αντίο έως 2021, οδηγήστε τον αέρα και τα κύματα, και μην ξεχάστε ποτέ την αρχική πρόθεσή σας! Φέτος, η βιομηχανία σκηνών ήταν απρόβλεπτη, και η παλίρροια ξεχυνόταν σαν θάλασσα. Η πίστα αγώνων παρέδωσε το φύλλο απάντησής της ως struggler.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλή έναρξη στην εργασία, όνειρο για να αρχίσει πάλι  1

 

Καλωσορίστε έως 2022, πώς μπορούμε να σταθούμε χωρίς σπάσιμο! Στο νέο έτος, δεν θα ορμήξουμε στις φαντασίες ή δεν θα εστιάσουμε στις ψεύτικες φωνές. Θαυμάσιος θα τολμήσει να καινοτομήσει και να κάνει τις σημαντικές ανακαλύψεις με τη νοοτροπία των αμφισβητιών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλή έναρξη στην εργασία, όνειρο για να αρχίσει πάλι  2

 

Δεν υπάρχει καμία έλλειψη των κόκκινων φακέλων για να ανοίξει την πόρτα, και κάθε οικογενειακό μέλος της θαυμάσιας οικογένειας σκηνών μπορεί να πάρει την καλή τύχη! Αγκαλιάζουμε την αλλαγή μαζί, ενεργά στρατηγική ανάπτυξη αλλαγής, επιχειρησιακή βελτίωση, και διοικητική εξέλιξη.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλή έναρξη στην εργασία, όνειρο για να αρχίσει πάλι  3

 

Μην ξεχάστε την αρχική πρόθεση, να αγκαλιάσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις με περισσότερο ενθουσιασμό και μια νέα τοποθέτηση. Το 2022, πιστεύω ότι με την ενότητα και τη συνεργασία η καθεμία, η θαυμάσια σκηνή θα κάνει τις σημαντικές ανακαλύψεις στο ταξίδι των εκατοντάδων των δισεκατομμυρίων, και θα είναι άφοβη των προκλήσεων μπροστά!

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλή έναρξη στην εργασία, όνειρο για να αρχίσει πάλι  4

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας